gratis e-book

Het geheim van een lang en gelukkig leven


Wat is de reden dat er mensen zijn die gemiddeld langer leven dan anderen. Wat is hun geheim?

download mijn e-book


waarom wordt de een met gemak ouder dan 100 en sterft de ander na zijn of haar pensioen?


Het is oneerlijk verdeeld in de wereld maar er zijn echt gebieden waar mensen bovengemiddeld oud worden. Dit komt niet doordat ze beschikking hebben over baanbrekende technologie die ervoor zorgt dat ze daarmee hun leven verlengen. Maar wat is het dan wel? 

wat leer je?


welke gebieden

Welke gebieden zijn er op de wereld waar mensen gemiddeld veel ouder worden dan de rest van de wereldbevolking

wat is hun geheim

Wat doen mensen anders in deze gebieden waardoor ze structureel veel hogere leeftijden bereiken

wat kunen we leren

Welke verbanden kunnen we leggen tussen de manier van leven van deze mensen en hun ouderdom

wat kan jij doen in jouw leven

Hoe kan jij een stuk van die principes integreren in je eigen leven waardoor je nu meer geluk gaat ervaren

"stel je voor dat je 120 jaar kan worden, hoe zou je je leven dan vorm geven?"

Wil je nu gelukkig zijn of mag dat pas later?


geluk komt niet met de jaren, dat kan je nu al creeëren


Nieuwe gewoontes aanleren is makkelijker als je jong bent. Naar mate je ouder wordt wordt het lastiger om je patronen en je gedrag aan te passen. Als je nu al start met kleine dingen, levert dat profijt op voor later.

Wanneer je je bewust wordt van bepaalde partonen is het makkelijker ze te doorbreken.


Wat nou als jij je signalen van het leven niet herkent? Een ongemak wordt een irritatie, een irritatie wordt een mankement. Het lichaam gaat vanzelf signalen afgeven dat het niet goed gaat. Dit begint klein en onschuldig. Maar een vriendelijke waarschuwing  wordt een tik, een tik wordt een stopbord en als je dat zelfs negeert staat er hopelijk nog een billboard dat verteld dat je niet goed bezig bent want daarachter rest de afgrond.

wat zeggen anderen over dit e-book?


Ik heb meer energie in inspiratie

Dankzij jouw inspanningen voelt ik me een stuk schoner en lichter aan. Meer energie en inspiratie die ik vooral inzet deze periode om te schilderen, elke dag. Erg fijn.De kurkuma werkt heel goed. Meteen gekocht en de volgende dag al minder pijn op mijn hart! Het is nu over, gelukkig. Ik gebruik los poeder 2x theelepel per dag. Geweldig middel!Dankjewel, het voelt weer als een stap vooruit na de behandeling!

profile-pic
Laura

Opeens kwamen er allemaal nieuwe mogelijkheden in mijn leven

Van nature ben ik een positief ingesteld persoon, een beetje een zondagskind. Toen ik met de Body Mind Release methode begon ging alles wel oké voor mijn gevoel. Tijdens de eerste sessies sprak Daniël over het loskomen uit de modder. Dit gegeven was voor mij best wel abstract in het begin. Maar richting het einde van het traject merkte ik inderdaad dat ik los was gekomen. Zonder dat ik ooit het gevoel heb gehad vastgezeten te hebben.Maar eenmaal los, kwamen er opeens nieuwe onverwachte mogelijkheden in mijn leven. En waardeer ik veel meer dingen die het leven mooi maken, dan met te focussen op dingen die ik niet heb of tegenzitten.

profile-pic
Martin
sales manager

Daniël heeft duidelijk een passie voor wat hij doet

Heldere rapportage en goed adviesgesprek naar aanleiding van de EMB bloedtest. Daniël heeft duidelijk een passie voor wat hij doet, communiceert heel prettig en biedt goede service, heel klantgericht!

profile-pic
Claartje Visser

Over Daniel

Mijn naam is Daniël Hofman, getrouwd met Inge en samen hebben we een zoon en een dochter. Ik ben een Rotterdamse doener, een verbinder, een inspirator, een teamplayer en een motivator. Gepassioneerd en energiek en super gemotiveerd om mensen gezonder en vitaler te maken. Naast therapeut ben ik vooral ook ervaringsdeskundige als het gaat om burn-out. Tot tweemaal toe ben ik vastgelopen in een burn-out. Door voorzichtig te starten met fitness, beweging en yoga heb ik weer de weg teruggevonden. Helaas was er geen extra ondersteuning mogelijk in de vorm van coaching of therapie beschikbaar. Ik heb alles op eigen kracht gedaan. Dat is een van de redenen dat ik me ben gaan inzetten met laagdrempelige, effectieve, resultaatgerichte therapie. Want mijn doel is Nederland gezonder, fitter, gelukkiger en vitaler maken.

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .